Zorgprofessionals

Missie en Visie

De Vechtdal Pedicures is een professioneel pedicurenetwerk voor en door voetzorg ondernemers in de regio Hardenberg en omstreken.
Met als doel om het vak van (medisch) pedicure sterker in de zorgmarkt te zetten. Er wordt continu gewerkt aan hoge kwaliteit van voetzorg voor het bevorderen of behouden van de mobiliteit van cliënten. Wij promoten het belang van (medische) voetzorg door advies en voorlichting te geven.

De groep is een aanspreekpunt voor diverse zorgprofessionals of zorggroepen die regelmatig met voetzorg te maken krijgen. Wij zoeken naar wederzijdse belangen en samenwerking binnen onze competenties.

Pedicures zijn geschoold in het behandelen en signaleren van voetproblemen. De meesten hebben daarnaast een eigen specialisatie. Wij kunnen een voorportaal zijn voor de zorgprofessional die benaderd wordt door cliënten met voetklachten. Dit kan de reguliere zorg ontlasten.

Als netwerkgroep versterken wij elkaar door het delen van ervaring en nieuwe kennis. We maken gebruik van elkaars talenten en specialisaties. We volgen bijscholing en intervisie bijeenkomsten. We maken elkaar zichtbaar in de media en op internet. Ook het sparren met elkaar zorgt voor veel inspiratie en een gemoedelijke sfeer. Dit zijn allemaal waardevolle onderdelen voor de ontwikkeling van de ondernemende pedicure en de groep.

Meer informatie of ook deelnemer worden?

Overzicht deelnemers