Missie en Visie

 

Missie

De Vechtdal Pedicures is een professioneel pedicurenetwerk door voetzorg ondernemers in de regio Hardenberg en omstreken. Met als doel om het vak van (medisch) pedicure sterker in de zorgmarkt te zetten. Er wordt continu gewerkt aan hoge kwaliteit van voetzorg voor het bevorderen of behouden van de mobiliteit van cliënten. Wij promoten het belang van (medische) voetzorg door advies en voorlichting te geven.

De groep is een aanspreekpunt voor diverse zorgprofessionals of zorggroepen die regelmatig met voetzorg te maken krijgen. Wij zoeken naar wederzijdse belangen en samenwerking binnen onze competenties.

Visie

Pedicures zijn geschoold in het behandelen en signaleren van voetproblemen. De meesten hebben daarnaast een eigen specialisatie. Wij kunnen een voorportaal zijn voor de zorgprofessional die benaderd wordt door cliënten met voetklachten. Dit kan de reguliere zorg ontlasten.

Als netwerkgroep versterken wij elkaar door het delen van ervaring en nieuwe kennis. We maken gebruik van elkaars talenten en specialisaties. We volgen bijscholing en intervisie bijeenkomsten. We maken elkaar zichtbaar in de media en op internet. Ook het sparren met elkaar zorgt voor veel inspiratie en een gemoedelijke sfeer. Dit zijn allemaal waardevolle onderdelen voor de ontwikkeling van de ondernemende pedicure en de groep.

Kennis uitwisselen

Bent u professional en heeft u bepaalde kennis te delen in een bijeenkomst of webinar of wilt u informatie uitwisselen?
Dat zou fantastisch zijn.
Wij zoeken graag verbinding.

Aanmelden

Ben je pedicure en zoek je aansluiting met onze groep? Meld je aan door een email te sturen. Welkom en tot ziens.