Veelzijdige voetzorg door samenwerkende Vechtdal Pedicures

Al jarenlang werken onze pedicures in het Vechtdal samen. Inmiddels is de groep uitgegroeid naar 25 ondernemende pedicures die de handen ineen hebben geslagen.

Samenwerking met de Vechtdal Pedicures leidt tot een hoge kwaliteit van voetzorg, zowel in de cosmetische pedicurebehandeling als ook in de medische behandeling van risicovoeten.

Elke professionele pedicure in onze groep heeft haar eigen specialisaties en talenten. Daar maken we als groep gebruik van door te verwijzen, adviezen uit te wisselen en elkaar als collega’s bij te staan.

Het is belangrijk om zorgvuldig te werken. Soms zijn de voetproblemen complex en is samenwerken en verwijzen naar een andere voetexpert of arts noodzakelijk.  De klant kan vertrouwen op een deskundig advies van de pedicure.

Onderling delen we informatie over ons vak op alle mogelijke gebieden. Zoals het sparren met elkaar en het volgen van bijscholing. Ook vormen we een klankbord voor ideeën en vernieuwing. En met name in deze onzekere tijd van de corona pandemie is samenwerking van onschatbare waarde.

Wat doen Pedicures, Pedicures++ en Medisch Pedicures.

De pedicure verzorgt de nagels en de huid van de voeten. Zij verhelpt klachten zoals schimmelnagels, ingroeiende nagels, eelt, kloven en likdoorns.  Een belangrijke taak is ook het signaleren van eventuele voetproblemen en het adviseren op gebied van voetzorg en schoenkennis.

Daarnaast hebben veel pedicures ook aanvullende specialisaties.

De pedicure++ en de medisch pedicure zijn breed opgeleid en gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom, spier,- en neurologische aandoeningen.

U kunt dus bij ons terecht met kleine en grote voetproblemen. En minstens zo belangrijk: ook de gezonde voet heeft baat bij preventieve en weldadige voetzorg. Klachtenvrij lopen, werken en sporten. Dat wil toch iedereen.

Meer informatie over de aangesloten pedicures vindt u op www.vechtdalpedicures.nl