2 mei.
De maatregelen zijn verlengd tot 26 mei en de pedicure praktijken blijven gesloten voor reguliere voetzorg.
Soms zijn er mogelijkheden voor noodgevallen, als u al cliënt bent bij een pedicure. Neem contact op met uw eigen pedicure voor meer informatie.

1 april.
De maatregelen worden verlengd tot 28 april. Dat betekent dat pedicurepraktijken gesloten blijven.
In noodgevallen van voetzorg of bij diabetes met zorgprofiel 4 kunnen wij in overleg en mét verwijzing van een arts of podotherapeut handelen.

23 maart.
RIVM heeft bepaald dat voor pedicures, kappers, schoonheidsspecialisten en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 6 april dat zij helaas hun vak NIET meer mogen uitoefenen.

15 maart.
Het bestuur van brancheorganisatie ProVoet heeft haar advies omtrent het coronavirus en de pedicurepraktijk bijgesteld, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 15 maart. Het advies luidt om met ingang van maandag 16 maart de pedicurepraktijk te sluiten en alle ambulante werkzaamheden stop te zetten tot en met 6 april 2020.

De Vechtdal Pedicures volgen het advies van ProVoet en sluiten per direct hun deuren.

Wij betreuren de situatie. Als u cliënt bent en meer informatie nodig bent, bel dan uw eigen pedicure. Als u een afspraak heeft staan in deze periode neemt de betreffende pedicure contact met u op.