Er is een groot tekort aan pedicures. Vooral in de lente en zomermaanden is onze agenda snel volgeboekt. Veel pedicures hebben op dit moment een klantenstop en een afspraak maken kan lastig zijn. Daarom geven wij u 5 Tips om de kans op een pedicure afspraak te vergroten.

  • Tip 1. Maak zo vroeg mogelijk een afspraak. In het najaar en het vroege voorjaar hebben de meeste pedicures meer ruimte in de agenda. Het is niet meer ongebruikelijk om 3 tot 6 maanden van tevoren al een plekje te reserveren.

  • Tip 2. Is de agenda bij een pedicure vol? Vraag of de pedicure een wachtlijst heeft. Soms komt er een plekje in de agenda vrij en ben jij wellicht beschikbaar op een bepaalde dag of tijd.

  • Tip 3. Maak duidelijk waarvoor je een afspraak wilt. Is het omdat je pijn hebt, of wil je graag mooie voeten, heb je probleemvoeten of wil je graag advies over zelfzorg. Zo kan de pedicure beter inschatten wat er nodig is en of dit in haar agenda of mogelijkheden past.

  • Tip 4. Vraag bij voetproblemen advies of informatie per email* of whatsapp bij desbetreffende pedicure. Leg duidelijk uit wat het probleem is en voeg eventueel foto’s toe om het verhaal duidelijk te maken. De pedicure kan dan reageren wanneer er tijd is. Soms kan je een probleem zelf oplossen met tips van de pedicure of zijn er hulpmiddelen om in ieder geval even een poosje door te kunnen lopen totdat je een afspraak hebt.

  • Tip 5. Kunt u bij de beschikbare Vechtdal Pedicures geen afspraak meer maken? Kijk dan ook eens op de website van Provoet Professionals waar nog meer pedicures in de buurt op staan. Of wellicht kunt u net iets verderop wel terecht.

* Het email adres van de Vechtdal Pedicures is met nadruk NIET bedoeld voor afspraken en advies. U vindt email adressen bij de omschrijving van de afzonderlijke pedicures.

Geef een antwoord